Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 155270   |    |  Avís legal
POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), el client/usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves daded a un fitxer del que és responsable TECNICORCK SUÑER SL, que ha estat degudament inscrit en l'Agència Española de Protecció de dades amb la finalitat d'informar-li, sobre els productes i serveis sol·licitats, així com l'enviament de comunicacions comercials sobre els mateixos. Li informem sobre els seus drets d'accés. rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir al domicili social de TECNICORCK SULÑER SL, situat en C/ LLEVANT, 19-21 POL. IND. PONT DEL PRINC: - 17469 VILAMALLA - GIRONA. Li informem, també. que les dades personals subministrades no seran cedides ni comunicades, ni tan sols per la serva conservació, a terceres persones.

 

C/ Llevant 19-21 Pol Ind Pont del princep - 17469 - Vilamalla (Girona) - Tel/fax: 972 502 917 / 972 502 011 - Correu-e: info@tsuner.com

Avís legal
- Política de privacitat - Política de cookies