n° visites: 266577   |    |  Avís legal
ABRAÇADERES QUICK CONNECT SENSE JUNTA
ABRAÇADERES QUICK CONNECT SENSE JUNTA

Abraçaderes de muntatge ràpid per a tubs d'1 mm. i 2 mm. de gruix. La compensació del gruix de paret es realitza mitjançant juntes de vora més gruixut per a components d'1 mm. i més prim per als de 2 mm. L'anell de junt en forma de V es munta només al voltant a una de les dues pestanyes. Per a la protecció contra una obertura involuntària s'ha de prémer el cargol.

ABRAÇADERES SENSE JUNTA
ABRAÇADERES SENSE JUNTA
Abraçaderes dos cargols, per a tubs d'1 mm. i 2 mm. de gruix. La compensació del gruix de paret es realitza mitjançant juntes de vora més gruixut per a components d'1 mm. i més prim per als de 2 mm. L'anell de junt en forma de V es munta només al voltant a una de les dues pestanyes.


JUNTES PERFILADES PER PESTANYES
JUNTES PERFILADES PER PESTANYES


Juntes perfilades de goma que s'utilitzen per aconseguir estanquitat en la uni√ɬ≥ perimetral dels conductes. Imprescindibles en les instal √ā¬∑ lacions de captaci√ɬ≥ de pols i transport pneum√ɬ†tic que aix√ɬ≠ ho requereixin. Anul √ā¬∑ len les fuites d'aire de la instal √ā¬∑ laci√ɬ≥ i amb aix√ɬ≤ la p√ɬ®rdua de c√ɬ†rrega en els conductes tamb√ɬ© √ɬ©s menor.

ABRAÇADERES AMB JUNTA
ABRAÇADERES AMB JUNTA

Abra√ɬßadera amb massa mal √ā¬∑ leable, no presenta cap risc fisiol√ɬ≤gic. Est√ɬ† coberta d'una l√ɬ†mina, per√ɬ≤ tot i aix√ɬ≤, no cap excloure la possibilitat que la massa accedeixi a l'interior del tub. Gamma de temperatura admissible √ɬ©s de -40 √ā¬ļ C a + 90 √ā¬ļ C. Uni√ɬ≥ molt f√ɬ†cil de muntar. En cas de majors requeriments en l'estanquitat i la resist√ɬ®ncia de la uni√ɬ≥ resulten preferibles abra√ɬßadores amb anells de junt perfilada.

ABRAÇADERES DE 1 PART AMB JUNTA
ABRAÇADERES DE 1 PART AMB JUNTA


Abra√ɬßaderes amb massa de m√ɬ†stic inclosa (Egobon). Fisiol√ɬ≤gicament sense risc i la seva gamma de temperatura √ɬ©s de -40 √ā¬ļ C fins + 90 √ā¬ļ C. Tamb√ɬ© utilitzable en combinaci√ɬ≥ de components de 1mm. amb 1,5 mm.

PONT DE POSADA A TERRA
PONT DE POSADA A TERRA

Utilitzable
per fer el pont conductor en abra√ɬßadores QUICK CONNECT i abra√ɬßadores de dos cargols de JACOB. √ÉČs possible un muntatge posterior sense necessitat de soldar ni foradar. El pont de connexi√ɬ≥ de terra es fixa sobre un dels cargols de la brida. Cal retirar les capes de pintura presents a la zona dels dos punts de contacte. Protegir contra la corrosi√ɬ≥ amb aerosol de zinc.

TORNAV√ćS HEXAGONAL
TORNAV√ćS HEXAGONAL


Eina de muntatge per abraçadores.C/ Llevant 15, Pol Ind Pont del Princep - 17469 - Vilamalla (Girona) - Tel/fax: 972 502 917 / 972 502 011 - Correu-e: info@tsuner.com

Avís legal
- Política de privacitat - Política de cookies