Aquest web utilitza galetes pr├▓pies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegaci├│ i prefer├Ęncies, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Pol├ştica de privadesa.

D'acord M├ęs informaci├│
n° visites: 93616   |    |  Avís legal


Nostra presència a
2013Societat amb 50 anys d'historia,


dedicada a la representació de maquinaria en dos camps diferents:Tuberia metàl.lica modular
Destaquen també l'ámplia gamma d'accessoris, corbes, connexions, registres, telescòpics, vàlvules, distribuïdors, etc. disponibles per a la confecció de circuits.

A más TECNICORCK SUÑER S.L. pot realitzar dissenys i fabricar peces especials adaptades a les necessitats de cada sector i instal.lació (automoció, alimentació, reciclatge, fus
ta, paper, etc.) Des del any 2010 tota la gamma d'acer pintat estàndard està recobert amb pintura en pols (RAL 7032 ) al forn, amb capacitat de derivació electrostàtica, conforme amb la norma FDA i optimitza la protecció anticorrosiva grácies al recobriment intern.
Control de qualitat
Representants per a Espanya i Portugal de la firma alemanya JACOB de la tuberia metàl.lica modular. JACOB ofereix TUBERIES METÀL.LIQUES en 1, 2 i 3 mil.límetres i diàmetres que van des dels 60 fins als 630 mm dins de la gamma estàndard.

El principal avantatge d'aquesta tuberia, és que pot ser muntada i desmuntada sense utilitzar cap eina grácies al sistema de abraçadores de connexió rapida patentat QUICK CONNECT, que permeten acoblar junta d'EPDM, Silicona, NBR o Viton, per a una millor estanqueïtat.
Representant per a Espanya i sud de França de maquinària per al control de qualitat superficial dels taps de suro mitjançant visió artificial de la signatura portuguesa VILARINHO MÁQUINES. Així com comptadores d'alta velocitat de taps i discos de suro. 

C/ Llevant 19-21 Pol Ind Pont del princep - 17469 - Vilamalla (Girona) - Tel/fax: 972 502 917 / 972 502 011 - Correu-e: info@tsuner.com

Av├şs legal
- Pol├ştica de privacitat - Pol├ştica de cookies